Lämmitä uuni 175ºC (ylä- ja alalämpö).
Siivilöi vehnäjauhot, kaakao, ruokasooda ja leivinjauhe kulhoon. Lisää sokeri, vaniljasokeri ja suola, ja sekoita kaikki yhteen.
Lisää kananmunat, kahvi, maito ja öljy. Sekoita, kunnes taikina on tasaista. Kaada taikina voideltuun (halkaisija 22 cm) irtopohjavuokaan, jonka pohjalla on leivinpaperi. Paista kakkua uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarkista kypsyys hammastikun avulla - kakku on kypsä, kun tikkuun ei jää taikinaa.
Anna kakun jäähtyä täysin. Irrota se sitten vuoasta ja leikkaa kahteen osaan sahalaitaisella veitsellä.
Kaada pussi Dr. Oetker vaniljanmakuista kakkumoussejauhetta kulhoon ja lisää maito, vihreä elintarvikeväri ja piparminttuaromi. Vatkaa ensin hetki matalammalla teholla ja sitten 3 minuuttia suuremmalla nopeudella, kunnes mousse on kuohkeaa.
Aseta toinen kakkupohjista tarjoiluvadille. Levitä 1/3 moussesta pohjan päälle ja aseta toinen pohja sen päälle. Kuorruta kakku lopulla moussella ja säästä hieman koristelua varten.
Laita jäljelle jäänyt piparminttumousse tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin. Pursota pieniä huippuja kakun päälle siten, että ne muistuttavat joulukuusia. Painele koristerakeita kakun reunoille koko matkalta. Ripottele lopuksi hieman koristerakeita myös kakun päälle pursotettujen joulukuusten päälle.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut