Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Esilämmitä uuni (tasalämpö 200°C, kiertoilma 180°C).
Laita paahdettu kataifi-taikina, pistaasikreemi ja seesamitahna kulhoon ja sekoita puulastalla tasaiseksi massaksi.
Sekoita jauhot, kaakao ja leivinjauhe kulhossa. Lisää loput ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi sähkövatkaimen taikinakoukuilla aloittaen matalammalla teholla. Kauli taikina kevyesti jauhotetulla alustalla noin 3 mm paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta aaltoreunaisia keksejä (halkaisija 4-5 cm) ja aseta ne leivinpaperin päälle pellille. Paista keksejä uunissa keskitasolla noin 8 minuuttia.
Vedä keksit leivinpaperin kanssa ritilälle jäähtymään.
Laita tummasuklaanapit kertakäyttöiseen pursotinpussiin tai pakastepussiin, sulje huolellisesti ja sulata vesihauteessa miedolla lämmöllä.
Käännä puolet kekseistä ympäri ja levitä pistaasi-kataifitäytettä tasaisesti keksien päälle kahden teelusikan avulla. Aseta toinen keksi päälle ja paina kevyesti yhteen. Leikkaa kertakäyttöisen pursotinpussin tai pakastepussin kulmaan pieni aukko, piirrä suklaalla kuvioita keksien päälle ja ripottele pinnalle rouhittuja pistaasipähkinöitä.
Inspiroidu
Pikkuleivät
Pikkuleivät