Espresso cupcakes
noin 12 kappaletta
Helppo
Kuorrutetut kahvimuffinit
Reseptin ainesosat
Valmistus
Taikina
125 g
voita
1,5 dl
sokeria
3 kpl
kananmunaa
100 g
2 rkl
kahvia
50 g
ranskankermaa
150 g
vehnäjauhoja
0,25 tl
12 kpl
Dr. Oetker Muffinivuokia
Kuorrutus
2 rkl
kahvia
250 g
maustamatonta tuorejuustoa (esim. Mascarpone, Viola)
125 g
tomusokeria
Valmistus :
60 minuuttia
1
Sulata voi ja anna jäähtyä hetki. Vaahdota kananmunat ja sokeri kevyesti puuhaarukalla.
2
Lisää voi, ranskankerma, kahvi sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita varovasti tasaiseksi.
3
Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja paista.
Paistoaika
25 minuuttia
Kiertoilmauunin lämpötila: 150 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Positie rooster: Keskitasolla
4
Tarkasta kypsyys puutikulla. Anna muffinien jäähtyä.
5
Valmista kuorrute sekoittamalla voimakkaasti ainekset keskenään. Kuorruta pursottamalla tai veisen avulla. Koristele Dr. Oetker Suklaasydämillä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa