
Mittaa suklaa ja voi kattilaan tai mikron kestävään kulhoon. Sulata miedolla lämmöllä sekoitellen. Anna hetki jäähtyä.
Lisää sokeri ja sekoita. Lisää munat yksitellen ja sekoita lusikalla huolellisesti joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita puolukat kuivien aineiden joukkoon.
Lisää taikinaan jauhoseosta ja kermaa vuorotellen ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuitenkin mahdollisimman vähän, niin että aineet vain juuri ja juuri sekoittuvat.
Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, (koko noin 22 x 36 cm) ja paista 200 asteessa n. 35-40 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla. Varo paistamasta liikaa, silloin kakun mehevyys kärsii. Anna jäähtyä.
Mittaa kulhoon kaikki aineet ja vaahdota tukevaksi vaahdoksi. Tarkista sokerin määrä maistamalla. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle ja koristele sokerikuorrutteella ja koristerakeilla.
Inspiroidu

Leivokset

Leivokset

Leivokset