Flag

Jouluresepti Tanskasta: Vaniljakranssit

30 - 40 kappaletta
Keskitasoinen
20 minuuttia
Vaniljakranssit ovat hyvin perinteinen Tanskalainen resepti. Suomessa näillä pikkuleivillä on myös nimi vaniljavannikkeet.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Murotaikina
4 dlvehnäjauhoja
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 dlsokeria
225 gpehmeää voita
1 psDr. Oetker Mantelirouhetta
1 kplkananmunaa

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
1

Sekoita jauhot, vaniljatahna ja sokeri. Nypi jauhoseos ja voi, lisää mantelit ja sekoita kananmuna joukkoon.

2

Valitse tähtitylla ja täytä pursotinpussi taikinalla. Laita leivinpaperi tarjottimen päälle. Purista taikina samantien leivinpaperille kranssin muotoon.

3

Laita tarjottimellinen keksikransseja jääkaappiin ainakin tunniksi tai 15-20 minuutiksi pakkaseen, jotta kranssit eivät leviäisi paistaessa. Paista vaniljakranssit uunin keskiosalla n. 7-8 minuuttia 225 asteessa ylä-ala lämmöllä tai 210 astetta kiertoilmalla.

4

Anna keksien jäähtyä ja säilytä ne suljetussa keksipurkissa.