Flag

Maapähkinä-kookos jäädykekakku

10 palaa
Helppo
30 minuuttia
Gluteeniton, maidoton ja vegaaninen leivos resepti. Tämä helppo ja terveellinen herkku maistuu kookoksen ja maapähkinän taivaalliselta yhdistelmältä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
200 gDr. Oetker Mantelirouhetta
10 kplpehmeitä taateleita
1 dlgluteenittomia kaurahiutaleita
2 rklraakakaakaojauhetta
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1 tlceylon-kanelia
suolaa ripaus
1 dlvettä
Maapähkinätahna
10 kplpehmeitä taateleita
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
3 rklmaapähkinävoita
suolaa ripaus
Täyte
800 gkookosmaitoa
1 - 2 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
2 rklmaapähkinävoita
suolaa ripaus

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Pohja

Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita ne sauvasekoittimella muovailtavaksi massaksi. Vuoraa suorakolmionmuotoinen vuoka leivinpaperilla ja tasoita massa tasaisesti vuoan pohjalle.

2

Maapähkinätahna

Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita sauvasekoittimella muovailtavaksi massaksi. Tasoittele maapähkinätahna sormiesi avulla kakkupohjan päälle.

3

Täyte

Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle. Laita kakku pakastimeen noin vuorokaudeksi.

Ota jäädykekakku hyvissä ajoin ennen tarjoilua huoneen lämpöön pehmenemään. Kakku on valmis tarjottavaksi, kun lusikka menee kakkupalan läpi, mutta koostumus on jäätelömäinen.


Picture - Maapähkinä-kookos jäädykekakku pala

Koristele valmis leivospala esimerkiksi paahdetuilla Dr. Oetker Mantelilastuilla ja Dr. Oetker Milk Chocolate Chips suklaahipuilla (huom. vegaanisessa versiossa korvaa hiput vegaanisella suklaalla).