Flag

Kardemummapannukakut mantelimassalla

15 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Onko jääkaapissa maitotuotteita joiden parasta ennen -päivä on lähellä? Paista herkullisia kardemummalettuja kruununaan Dr. Oetker Mantelimassa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pannukakut
2,5 dlvehnäjauhoja
2 rklsokeria
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlkardemumma
50 gvoita
1 kplkananmunaa
3 dlmaustamatonta jogurttia maitoa, kermaviiliä tai muuta hapanmaitotuotetta
Päälle
1 rsDr. Oetker Mantelimassaa
hilloa tai marmeladia
tuoreita marjoja tai pakastemarjoja
kermavaahtoa
1Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelimassaa
Picture - Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan
1

Valmistus

Picture - Kardemummapannukakut mantelimassalla 2
Picture - Kardemummapannukakut mantelimassalla 3
Picture - Kardemummapannukakut mantelimassalla 4

Sekoita kuivat aineet keskenään.  Sekoita toisessa kulhossa kananmuna, voi sekä jogurtti tai muu maitotuote. Lisää kuivat aineet seokseen ja sekoita tasaiseksi.
 
Paista pannukakut pannulla. Koristele pannukakut mantelimassalla, marjoilla, hillolla, kermavaahdolla sekä suklaanapeilla!