Flag

Suklaa-karamellijäätelö

about 6 - 8 annosta
Helppo
240 minuuttia
Herkullinen jäätelö valmistuu helposti kotikeittiössä!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Jäätelö
5 dlvispikermaa
397 gkondensoitua maitoa
50 gkaakaojauhetta
1 rklTaylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
100 gDr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan
50 gDr. Oetker Toffeekastiketta

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
Picture - Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan
1

Sekoita jäätelö, kondensoitu maito, kaakaojauhe ja vaniljauute suuressa kulhossa, kunnes massa on tasaista ja siitä voi muodostaa pehmeitä pyörteitä.

2

Lisää suklaanapit massaan ja sekoita.

3

Kaada massa tarpeeksi suureen säilöntäastiaan tai jaa kahteen erilliseen astiaan (esim. noin 23 x 23 cm kokoinen vuoka) ja tasoita pinta. Laita päälle toffeekastiketta ja sekoita esimerkiksi puisen varrastikun avulla pyörteiksi jäätelön joukkoon.

4

Pop in the freezer for 4-6 hours or until frozen. Ta-dah it really is that easy! 


Laita jäätelö pakastimeen 4-6 tunniksi tai kunnes jäätelö on jäätynyt. Kas näin, jäätelösi on valmis ja valmistui helposti!


Vinkit

Jäätelö säilyy pakastimessa noin 3 kuukautta.


Jäätelö on rakenteeltaan melko pehmeää, joten ota se pois pakastimesta juuri ennen tarjoilua.


Voit lisätä jäätelöön myös esimerkiksi syötäviä keksitaikinapaloja tai muita haluamiasi täytteitä!