Flag

Marenkipesät granaattiomena-valkosuklaatäytteellä

about 16 kappaletta
Keskitasoinen
120 minuuttia
Marenkijälkiruoka on mahtava juhlatarjottava, sillä sen voi valmistella hyvissä ajoin etukäteen valmiiksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Paahdettu valkosuklaa
100 gvalkosuklaata
Marenki
4 kplkananmunan valkuaista
2 dlsokeria
Täyte
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dlmaitoa
1 dlkuohukermaa
6 dlmarjoja ja granaattiomenan siemeniä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
1

Paahdettu valkosuklaa

Levitä rouhittu valkosuklaa uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 175-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Suklaa ei sula paahtamisen aikana, mutta tummuu hieman. Se palaa helposti, joten vahdi suklaata koko ajan paistamisen aikana.

2

Marenki

Piirrä leivinpaperiarkille 16 ympyrää muottia apuna käyttäen.


Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja vatkaa seos kiiltävän sileäksi.


Lusikoi tai pursota taikina pesiksi leivinpaperille.


Paista 100-asteisessa uunissa 1 tunti.


Laita uuni pois päältä. Anna marenkien kypsyä jälkilämmössä 1 t.

3

Täyte ja koristelu

Tee mousse pakkauksen ohjeen mukaan käyttäen maitoa. Vaahdota kerma erikseen ja kääntele moussen joukkoon. Anna moussen jähmettyä viileässä noin puoli tuntia.


Lusikoi vaahto marenkipesiin. Koristele granaattiomenan siemenillä, marjoilla ja paahdetulla valkosuklaalla.