Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat pieniksi paloiksi. Pirskottele päälle sitruunamehua.
Kuori ja hienonna inkivääri ja sipulit. Halkaise vaniljatanko veitsellä ja kaavi siemenet. Laita omenat, sipulit, inkivääri, vaniljansiemenet ja -tanko keskikokoiseen kattilaan.
Lisää valkoviinietikka, mustapippuri ja sinapinsiemenet. Keitä keskilämmöllä noin 10–15 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmenneet.
Lisää hillosokeri ja keitä kovalla lämmöllä vielä 2 minuuttia.
Kaada kuuma chutney steriloituihin purkkeihin. Sulje kannet ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Tarjoile juustojen ja leivän kanssa. Hillo säilyy jääkaapissa jopa 6 kk ajan.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat
Jälkiruoat