Flag

Nopea jälkiruokapizza omenalla ja kanelilla

9 annosta
Helppo
60 minuuttia
Oletko kokeillut jälkiruokapizzaa? Tämä maukas, omenaa ja kanelia sisältävä versio sopii täydellisesti syksyiseksi jälkiruoaksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Makea pizzataikina ilman kohotusta
6,5 dlvehnäjauhoja
1 psDr. Oetker Nopea pizzahiiva -seosta
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 rklsokeria
3 rklöljyä
about 2,5 - 3 dlhaaleaa vettä
Täyte
250 gmascarponejuustoa
3 rkltomusokeria
1,5 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
5 - 6 kplomenaa
1 - 2 rklsokeria (sekoita joukkoon kanelia saadaksesi kanelisokeria n. 1-2 rkl)
Dr. Oetker Mantelirouhetta
Dr. Oetker Toffeekastiketta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Nopea pizzahiiva -seosta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
1

Makea pizzataikina ilman kohotusta

Lämmitä uuni 220°C asteeseen kiertoilmalla.
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää öljy ja vesi vähän kerrallaan.
Vaivaa hetken aikaa pehmeäksi, taipuisaksi taikinaksi.

2

Pizzojen täyttäminen

Sekoita mascarpone tomusokerin ja vaniljasokerin kanssa. Leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi.

Jaa taikina 9 osaan, muotoile niistä sämpylöitä ja kauli ne yksitellen jauhotetulla pöydällä halkaisijaltaan 15 cm kokoisiksi. Aseta pohjat leivinpaperille, 3 pohjaa kullekin. Levitä pizzojen päälle mascarponea ja omenaviipaleet, ripottele päälle vielä kanelisokeria ja manteleita.

Paista jälkiruokapizzoja 7-8 minuuttia yksi uunipellillinen kerrallaan.

Lisää toffeekastiketta pizzojen päälle ja tarjoa mahdollisimman nopeasti esim. vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.