Flag

Petteri Punakuonon joulukuppikakut

15 kappaletta
Helppo
25 minuuttia
Joulun ihanat kuppikakut koristellaan kauniin violetilla sokerikuorrutteella ja kuparin, kullan ja eri vihreän sävyisillä, poroaiheisilla koristerakeilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
2 kplkananmunaa
2 dlsokeria
150 gvoita
2 dlpiimää
3,5 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Kardemummaa, jauhettua
1 tlDr. Oetker Kanelia, Ceylon
1 tlneilikkaa
1 tlinkivääriä
Koristelu
1Dr. Oetker Violettia sokerikuorrutetta
1Dr. Oetker Rudolph Mix -koristerakeita
1 rsDr. Oetker Muffinivuokia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Kardemummaa, jauhettua
Picture - Dr. Oetker Kanelia, Ceylon
Picture - Dr. Oetker Violettia sokerikuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Rudolph Mix -koristerakeita
1

Kuppikakut

Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää sekaan piimä sekä sulatettu voi. 
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää ne hyvin sekoittaen taikinaan.
Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi muffinivuokiin. 
Paista uunissa 175 asteessa noin 10-15 minuutin ajan tai kunnes muffinit ovat kypsiä. 
Anna jäähtyä hyvin!

2

Koristelu

Pursota sokerikuorrutetta muffinien päälle.
Ripottele koristerakeita vielä tahmean kuorrutuksen päälle. 
Anna kovettua hetken ja nauti!