Rommikakku
Voitele rengasvuoka ja korppujauhota se. Kopauta ylimääräinen korppujauho pois. Vaahdota huoneenlämpöinen, pehmeä voi ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan. Lisää aromi ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Vaahdota valkuaiset puhtaassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto varovasti taikinaan. Kaada taikina tasaisesti vuokaan ja paista uunissa:
Paistoaika
30 minuuttia
Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Positie rooster: Keskitasolla
Kokeile kakun kypsyys tikulla. Kumoa hieman jäähtynyt kakku. Valmista kuorrutus sekoittamalla aineet keskenään. Lisää tarvittaessa tomusokeria tai vettä, jotta kuorrutuksesta tulee pehmeää, hieman valuvaa. Kuorruta jäähtynyt kakku ja koristele heti Confetti-koristerakeilla.
Inspiroidu
Reseptejä

Sarjakuvakakku

Porkkanakakku
Gluteeniton kakkupohja

Ruusupursotettu juhlakakku

Rahka-omenakakku

Ruusukultainen vintagekakku
