
Rommikakku
Reseptin ainesosat
Valmistus:
Voitele rengasvuoka ja korppujauhota se. Kopauta ylimääräinen korppujauho pois. Vaahdota huoneenlämpöinen, pehmeä voi ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan. Lisää aromi ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Vaahdota valkuaiset puhtaassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto varovasti taikinaan. Kaada taikina tasaisesti vuokaan ja paista uunissa:
Positie rooster: Keskitasolla
Paistoaika: about 30 - 40 Minutes
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C
Kokeile kakun kypsyys tikulla. Kumoa hieman jäähtynyt kakku. Valmista kuorrutus sekoittamalla aineet keskenään. Lisää tarvittaessa tomusokeria tai vettä, jotta kuorrutuksesta tulee pehmeää, hieman valuvaa. Kuorruta jäähtynyt kakku ja koristele heti Confetti-koristerakeilla.
Inspiroidu
Reseptejä

Värillinen kakkupohja

Keltainen yllätyskakku

Joulun kahvikakku

Vegaaninen mustikka-vaniljajuustokakku

Rahka-omenakakku
