
Suklaakakkupohja
12 kappaletta
Keskitasoinen
40 minuuttia
Mehevä suklaakakkupohja erilaisille täytekakuille.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Ainekset
225 g
voita
2,5 dl
sokeria
4 kpl
kananmunaa
2,5 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaakaojauhetta
Näytä tuotteet
Vinkkejä
Vinkki:
Voit sekoittaa taikinaan lisäksi pussillisen Dr. Oetker Suklaarakeita, jolloin kakusta tulee suklaisempi.
Valmistus :
40 minuuttia
1
Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisija noin 24 cm). Esilämmitä uuni:
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C
2
Sulata voi. Sekoita sokeri ja kananmunat tasaiseksi puuhaarukalla. Lisää joukkoon voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.
3
Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ja irroita sitten varovasti. Kakku sopii täytekakun pohjaksi, mutta myös kahvikakuksi sellaisenaan tai esimerkiksi suklaalla kuorrutettuna.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Yllättävä lepakkokakku![]()

80 MinKeskitasoinen
Yllättävä lepakkokakku
80 MinKeskitasoinen
Yllättävä lepakkokakku
Joulun lahjakakku![]()

90 MinKeskitasoinen
Joulun lahjakakku
90 MinKeskitasoinen
Joulun lahjakakku
Vaniljakakku![]()

120 MinKeskitasoinen
Vaniljakakku
120 MinKeskitasoinen
Vaniljakakku
Toffeinen pokekakku![]()

60 MinKeskitasoinen
Toffeinen pokekakku
60 MinKeskitasoinen
Toffeinen pokekakku
6 munan kakkupohja![]()

20 MinHelppo
6 munan kakkupohja
20 MinHelppo
6 munan kakkupohja
Suklaakakku![]()

60 MinKeskitasoinen
Suklaakakku
60 MinKeskitasoinen
Suklaakakku
Suklaamoussekakku browniepohjalla![]()

180 MinKeskitasoinen
Suklaamoussekakku browniepohjalla
180 MinKeskitasoinen
Suklaamoussekakku browniepohjalla
Mansikka-mascarponekakku![]()

90 MinKeskitasoinen
Mansikka-mascarponekakku
90 MinKeskitasoinen
Mansikka-mascarponekakku
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa