Flag

Suklaakakkupohja

12 kappaletta
Keskitasoinen
40 minuuttia
Mehevä suklaakakkupohja erilaisille täytekakuille.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
225 gvoita
2,5 dlsokeria
4 kplkananmunaa
2,5 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 dlkaakaojauhetta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
1

Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisija noin 24 cm). Esilämmitä uuni:

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C

2

Sulata voi. Sekoita sokeri ja kananmunat tasaiseksi puuhaarukalla. Lisää joukkoon voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.

3

Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ja irroita sitten varovasti. Kakku sopii täytekakun pohjaksi, mutta myös kahvikakuksi sellaisenaan tai esimerkiksi suklaalla kuorrutettuna.