Flag

Sydänvohvelit

8 - 10 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Ilahduta perhettäsi tai ystäviäsi valmistamalla ihanan makeat sydänvohvelit esimerkiksi viikonloppuna aamupalalla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
200 gpehmeää voita
3,33 dltomusokeria
1 hyppysellinensuolaa
4 kplkananmunaa
3 dlvehnäjauhoja
3 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
4 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
1,5 dltäysmaitoa
voita tai öljyä paistamiseen
Tarjoilu
tomusokeria koristeluun
vadelmahilloa tai -marmeladia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Tarvikkeet

Vohvelirauta paistamiseen.

2

Taikina

Vatkaa pehmeä voi, tomusokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa kananmunat joukkoon yksitellen ja vatkaa voimakkaasti jokaisen munan jälkeen.


Sihtaa leivinjauhe ja vehnäjauho kulhoon ja lisää vaniljasokeri. Lisää jauhot varovasti munaseokseen vuorotellen maidon kanssa ja sekoita. Anna taikinan levätä tunnin ajan huoneenlämmössä.


Lämmitä vohvelirauta kuumaksi. Voitele rauta molemmin puolin voilla tai öljyllä. Kaada varovasti noin 1 dl taikinaa vohvelirautaan ja paista kunnes vohveli on kullanruskea.

3

Tarjoilu

Tarjoile lämpimät vohvelit välittömästi tomusokerin ja itse tehdyn hillon tai marmeladin kanssa.