Tähtirulla
Vatkaa kananmunat, keltuainen sekä vesi vaahdoksi. Sirottele sokeri vähitellen vaahtoon ja vatkaa sähkövatkaimella vielä noin kolmen minuutin ajan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokerivaahtoon varovasti. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille paista taikina. Kumoa torttupohja sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota leivinpaperi. Anna jäähtyä.
Paistoaika
10 minuuttia
Kiertoilmauunin lämpötila: 180 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Positie rooster: Keskitasolla
Notkista voi ja tuorejuusto sähkövatkaimella vatkaten. Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa ja kaavi sisältä siemenet seoksen joukkoon. Levitä voiseos tasaisesti torttupohjan päälle. Valmista toisessa kulhossa Kakkumousse pussin ohjeiden mukaan. Levitä voikreemin päälle. Säästä Kakkumoussea hieman koristelua varten. Kääri kääretorttupohja varovasti rullalle ja laita vähintään tunniksi jääkaappiin. Pursota päälle tähtikuvioita ja viimeistele Dr. Oetker Pehmeillä hopeahelmillä tai muilla koristehelmillä juuri ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Reseptejä

Ganache-kakku

Amandan syntymäpäiväkakku

Sateenkaarikakku suklaakreemillä

Marenkikääretorttu klementiinihillokkeella

Tulppaanikakku

Vadelma-suklaakakku
