
Esilämmitä uuni 180 °C (ylä/alalämpö). Siivilöi jauhot, leivinjauhe ja kaakao kulhoon. Lisää sokeri ja vaniljasokeri. Kaada joukkoon öljy ja soijajuoma, sekoita tasaiseksi taikinaksi yleiskoneella tai sähkövatkaimella. Kääntele lopuksi suklaahiput joukkoon.
Aseta paperivuoat muffinipellille ja jaa taikina tasaisesti niihin. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Vatkaa sillä aikaa soijakerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää yksi pussi Dr. Oetker Cream Fix -jauhetta ja vaahdota kestäväksi vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja sekoita yhteen kermavaahdon kanssa. Lisää tomusokeri ja Dr. Oetker vaniljasokeri, vatkaa vielä minuutti. Siivilöi kaakao ja kääntele varovasti joukkoon.
Laita kuorrute pursotinpussiin ja pursota tähtityllalla jäähtyneiden muffinien päälle. Ripottele päälle Dr. Oetker Manteli- tai Hasselpähkinärouhetta.
Inspiroidu

Cupcake

Cupcake

Cupcake