EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

After Eight Cupcakes

Täyteläiset suklaamuffinit ja mintunmakuinen mousse yhdistyvät näissä ihanissa kuppikakuissa. Koristeluun käytetään After Eight konvehteja ja tuoreita mintunlehtiä.

12 - 15 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin After Eight Cupcakes

Taikina:

150 g pehmeää voita
1,75 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
3 kpl kananmunaa
2,75 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Luomu Leivinjauhetta
75 g Dr. Oetker Chocolate chips dark
4 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia

Kuorrutus:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
1 tl Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
2 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia
Dr. Oetker Choco strösseliä
After Eight suklaakonvehteja
mintunlehtiä

preparation

Valmistus

1

Esivalmistelut

Lämmitä uuni 160 asteiseksi. Jaa muffinivuoat muffinipellille tai uunipellille.

2

Taikina

Vaahdota voi, sokeri, vaniljasokeri ja kaakao. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoon ja siivilöi seos taikinaan. Kääntele taikina varovasti tasaiseksi. Lisää suklaahiput ja piparminttuaromi. Jaa taikina tasan muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä.

3

Kuorrutus ja koristelu

Sekoita kakkumousse maitoon. Lisää vihreä väri ja piparminttuaromi. Vaahdota aluksi hetki sähkövatkaimen pienimmällä teholla ja sitten 4 minuutin ajan suurimmalla teholla, kunnes vaahto on paksua ja kestävää. Siirrä mousse purotuspussiin, jossa on ruusutylla. Pursota mousse muffineille ja koristele ne After Eight konvehdein, mintunlehdin ja kaakaoströsselein.

Reseptin ravintosisältö After Eight Cupcakes

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1440kJ
344kcal
1604kJ
383kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g