EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Belgialaiset vohvelit

Tällä reseptillä loihdit klassikkoherkun! Paksuista belgialaisista vohveleista ei makua puutu.

10 - 12 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Belgialaiset vohvelit

Taikina:

300 g pehmeää voita
2,33 dl sokeria
1 hyppysellinen suolaa
4 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
3 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 dl täysmaitoa
voita tai öljyä paistamiseen

Tarjoilu:

tomusokeria
hilloa tai marmeladia
kermavaahtoa

preparation

Valmistus

1

Tarvikkeet

Vohvelirauta paistamiseen.

2

Taikina

Vatkaa pehmeä voi, tomusokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa kananmunat joukkoon yksitellen ja vatkaa voimakkaasti jokaisen munan jälkeen.

Sihtaa leivinjauhe ja vehnäjauho kulhoon ja lisää vaniljasokeri. Lisää jauhot varovasti munaseokseen vuorotellen maidon kanssa ja sekoita. Anna taikinan levätä tunnin ajan.

Lämmitä vohvelirauta kuumaksi. Voitele rauta molemmin puolin voilla tai öljyllä. Kaada varovasti noin 1 dl taikinaa vohvelirautaan ja paista kunnes vohveli on kullanruskea.

3

Tarjoilu

Tarjoile lämpimät vohvelit välittömästi tomusokerin, hillon tai marmeladin ja kermavaahdon kanssa.

Reseptin ravintosisältö Belgialaiset vohvelit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1968kJ
470kcal
2005kJ
479kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g