Flag

Halloween-keksit

12 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Kurpitsoja, haamuja, noidan hattuja ja luutia - leivo keksireseptin avulla Halloween-keksit ja koristele ne sokerimassalla ja koristelugeeleillä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Keksitaikina
125 gpehmeää voita
1 dlsokeria
1 kplkananmunaa
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
4 dlvehnäjauhoja
suolaa
Koristelu
250 gDr. Oetker Sokerimassaa
Dr. Oetker Geelivärejä
Dr. Oetker Koristelugeelejä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Esivalmistelut

Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. 

2

Keksitaikina

Laita huoneenlämpöinen voi, sokeri, vaniljasokeri, kananmuna ja ripaus suolaa kulhoon. Lisää jauhoja vähitellen. Sekoita taikinaa kädellä alustaen pari minuuttia kunnes taikina on tasaista. Kääri taikina muovikelmuun ja laita jääkaappiin 30 minuutiksi. 


Kauli taikina 3-4 mm paksuiseksi levyksi. Leikkaa taikinalevystä Halloween-muottien avulla keksejä. Siirrä keksit leivinpaperille ja jätä 1 cm etäisyyttä keksien väliin. Toista sama ylijäävälle taikinalle. Paista keksejä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna keksien jäähtyä ennen kuorrutusta. 

3

Kuorrutus

Värjää sokerimassa geeliväreillä haluamasi väriseksi. Kauli sokerimassa ohueksi levyksi ja leikkaa ne keksien muotoisiksi. Laita kevyesti vettä sokerimassan toiselle puolelle ja laita keksin päälle. Toista sama muille kekseille. Koristele keksit koristelugeeleillä. 


Vinkki

Jos sinulla ei ole Halloween-muotteja, voit tulostaa paperiset muotit ja leikata keksit niiden avulla.