EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Halloween-keksit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kurpitsoja, haamuja, noidan hattuja ja luutia - leivo keksireseptin avulla Halloween-keksit ja koristele ne sokerimassalla ja koristelugeeleillä.

12 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Halloween-keksit

Keksitaikina:

125 g pehmeää voita
1 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
suolaa

Koristelu:

250 g Dr. Oetker Sokerimassaa
Dr. Oetker Geelivärejä
Dr. Oetker Koristelugeelejä
recipe.download.for.recipe

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. 

2

Keksitaikina

Laita huoneenlämpöinen voi, sokeri, vaniljasokeri, kananmuna ja ripaus suolaa kulhoon. Lisää jauhoja vähitellen. Sekoita taikinaa kädellä alustaen pari minuuttia kunnes taikina on tasaista. Kääri taikina muovikelmuun ja laita jääkaappiin 30 minuutiksi. 

Kauli taikina 3-4 mm paksuiseksi levyksi. Leikkaa taikinalevystä Halloween-muottien avulla keksejä. Siirrä keksit leivinpaperille ja jätä 1 cm etäisyyttä keksien väliin. Toista sama ylijäävälle taikinalle. Paista keksejä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna keksien jäähtyä ennen kuorrutusta. 

3

Kuorrutus

Värjää sokerimassa geeliväreillä haluamasi väriseksi. Kauli sokerimassa ohueksi levyksi ja leikkaa ne keksien muotoisiksi. Laita kevyesti vettä sokerimassan toiselle puolelle ja laita keksin päälle. Toista sama muille kekseille. Koristele keksit koristelugeeleillä. 

Vinkki

Jos sinulla ei ole Halloween-muotteja, voit tulostaa paperiset muotit ja leikata keksit niiden avulla. 

Reseptin ravintosisältö Halloween-keksit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 854kJ
204kcal
1315kJ
314kcal
Rasva 9.01g 13.87g
Hiilihydraatit 22.57g 34.72g
Proteiini 2.87g 4.42g