Flag

Sitruunapiparkakut

50 kappaletta
Helppo
210 minuuttia
Raikkaat sitruunapiparkakut koristellaan laadukkaaseen suklaaseen dippaamalla ja koristerakeilla koristelemalla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Piparkakut
1 dlsiirappia
1 dlfariinisokeria
150 gvoita
1 kplyhden luomusitruunan kuori raastettuna
1 rklsitruunamehua
1 dlperunajauhoja
4,5 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 tlpiparkakkumaustetta
Koristelu
200 gDr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan
Dr. Oetker koristerakeita
Dr. Oetker Gold Glitter spray -kimallesuihketta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan
Picture - Dr. Oetker Gold Glitter spray -kimallesuihketta
1

Sitruunapiparkakut

1. Mittaa siirappi ja fariinisokeri kattilaan. Kiehauta. Lisää voi ja anna sen sulaa.
 
2. Vatkaa sokeri-voiseos kuohkeaksi sähkövatkaimella. Lisää loput aineet ja sekoita taikinaksi. Laita kelmulla peitetty taikina pariksi tunniksi jääkaappiin.
 
3. Kauli taikina vehnäjauhojen avulla ohueksi levyksi. Ota muotilla piparkakkuja ja asettele ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista pipareita 175 asteessa noin 8-10 minuuttia. Anna jäähtyä.
 

2

Koristelu

Sulata maitosuklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Dippaa piparit suklaaseen. Lisää koristerakeet, kun suklaa on vielä sulaa. Anna jähmettyä. Viimeistele piparit kimallesuihkeella.