
Suklaakookostähdet
about 50 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Helpot ja herkulliset pikkuleivät.
Reseptin ainesosat
Taikina
4 dl
vehnäjauhoja
0,5 tl
2 dl
kookoshiutaleita
50 g
tummaa suklaata (rouhittuna)
2 dl
fariinisokeria
1 kpl
kananmunaa
125 g
voita (tai margariinia)
Vinkkejä
1
Pikkuleivät säilyvät noin 3 viikkoa.
Valmistus:
Valmistus :
40 minuuttia
1
Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja siivilöi seos taikinakulhoon.Lisää muut aineet ja vatkaa ne yleiskoneen sekoittimella tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla, ensin pienimmällä ja sitten suurimmalla teholla , tasaiseksi taikinaksi.
2
Kääri taikina leivinpaperiin tai kelmuun ja pane jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi.
3
Kauli taikina ohueksi, noin 2mm:n levyksi kevyesti jauhotetulla pöydällä. Paina taikinalevystä tähti- ja kuumuoteilla pikkuleipiä ja siirrä ne leivinpaperoiduille uunipelleille.
4
Paista 175 asteessa 10-12 minuuttia.
5
Koristele jäähtyneet tähdet ja kuut sokerikuorruteraidoilla sekä koristerakeilla tai kookoshiutaleilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Suklaamyslikeksit![]()

40 MinHelppo
Suklaamyslikeksit
40 MinHelppo
Suklaamyslikeksit
Piparkakku-ukot![]()

60 MinHelppo
Piparkakku-ukot
60 MinHelppo
Piparkakku-ukot
Crinkle Cookies![]()

60 MinHelppo
Crinkle Cookies
60 MinHelppo
Crinkle Cookies
Marengit![]()

60 MinHelppo
Marengit
60 MinHelppo
Marengit
Sitruunapiparkakut![]()

210 MinHelppo
Sitruunapiparkakut
210 MinHelppo
Sitruunapiparkakut
Suklaamarengit![]()

30 MinHelppo
Suklaamarengit
30 MinHelppo
Suklaamarengit
Gluteenittomat suklaahippukeksit![]()

60 MinHelppo
Gluteenittomat suklaahippukeksit
60 MinHelppo
Gluteenittomat suklaahippukeksit
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa