Flag

Suklaamarengit

about 12 kappaletta
Helppo
30 minuuttia
Herkulliset ja helpot marengit maustetaan kaakaojauheella ja kuorrutetaan suklaalla. Voit kokeilla koristelua myös erivärisillä suklailla!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Marenki
4 kplkananmunan valkuaista
3 dlruokosokeria eli noin 320 g (painon pitäisi olla kaksinkertainen valkuaisten painoon verrattuna)
2 rklkaakaojauhetta
Koristelu
100 gDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
1

Marenki

Lämmitä uuni 150° C asteeseen. Erottele kananmunan valkuaiset puhtaaseen kulhoon. Sekoita kaakaojauhe sokeriin.


Vatkaa vatkuaiset jäykäksi vaahdoksi ja lisää sokeriseosta lusikallinen kerrallaan. Jatka vatkaamista, kunnes sokerirakeet ovat liuenneet vaahtoon. Siinä kestää vähintään 10 minuuttia. Voit hieroa sormenpäillä vaahtoa, jotta tunnet onko sokeri liuennut.


Levitä ruokalusikan avulla 12 marenkia leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle. Marengit voivat olla hieman pitkänmallisia.


Paista marenkeja 25 minuuttia. Käännä uunista lämpö pois päältä ja anna marenkien jäähtyä uunissa niin, että luukku on kiinni.

2

Koristelu

Suklata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Levitä lusikan avulla suklaasta ohuita viivoja marenkien päälle.