
Vaniljakranssi
noin 50 - 60 kappaletta
Helppo
30 minuuttia
Perinteinen jouluresepti Tanskasta! Vaniljalla maustettu murotaikina toimii maukkaiden keksien pohjana.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Vaniljakranssit
4 dl
vehnäjauhoja (250 g)
180 g
kylmää voita kuutioina
2 dl
sokeria
1 kpl
kananmunaa
Näytä tuotteet
Yhteensä :
30 minuuttia
Valmistus :
30 minuuttia
Nypi voi ja jauhot. Lisää loput ainekset ja työstä taikina nopeasti tasaiseksi käsin tai taikinakoukuilla. Paketoi taikina tuorekelmuun ja anna tekeytyä vähintään 12 tuntia jääkaapissa.
Laita taikina pursotuspussiin tai pikkuleipäpursottimeen, jossa on tähtitylla. Pursota taikinasta kransseja leivinpaperille.
Paista pikkuleipiä 7-8 minuutta 225 asteisessa uunissa. Anna pikkuleipien jäähtyä. Säilytä pikkuleivät tiiviissä purkissa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Aamupalakeksit![]()

25 MinHelppo
Aamupalakeksit
25 MinHelppo
Aamupalakeksit
Vaniljaiset kuppikeksit![]()

40 MinHelppo
Vaniljaiset kuppikeksit
40 MinHelppo
Vaniljaiset kuppikeksit
Siilikeksit![]()

40 MinHelppo
Siilikeksit
40 MinHelppo
Siilikeksit
Sitruunapiparkakut![]()

210 MinHelppo
Sitruunapiparkakut
210 MinHelppo
Sitruunapiparkakut
Vanilja-kanelipikkuleivät![]()

90 MinHelppo
Vanilja-kanelipikkuleivät
90 MinHelppo
Vanilja-kanelipikkuleivät
Vaniljakranssit![]()

40 MinHelppo
Vaniljakranssit
40 MinHelppo
Vaniljakranssit
Helpot mantelikeksit![]()

20 MinHelppo
Helpot mantelikeksit
20 MinHelppo
Helpot mantelikeksit
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa