
Siilikeksit
15 - 20 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Nämä keksit vipeltävät suoraan sydämeen! 🦔 😍 Helpot siilikeksit koristellaan Dr. Oetker tummalla leivontasuklaalla, nonparelleilla ja strösseleillä.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Murotaikina
2,3 dl
vehnäjauhoja
0,5 tl
100 g
voita tai margariinia
0,5 dl
sokeria
Näytä tuotteet
Vinkkejä
Vinkki!
Siilikeksit säilyvät hyvinsuljetussa purkissa noin 3 viikon ajan.
Valmistus :
40 minuuttia
1
Valmista murotaikina
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Esilämmitä uuni 180 asteeseen.
Sekoita kulhossa jauhot ja leivinjauhe. Lisää loput ainekset työstä seos taikinakoukuilla varustellulla käsivatkaimella ensin pienimmällä teholla ja sen jälkeen täydellä teholla taikinaksi. Muotoile noin kokonaisen saksanpähkinän kokoisiksi pisaroiksi.
Siirrä uunipellille ja paista uunin keskitasolla 14-16 minuuttia.
Siirrä siilikeksit leivinpaperin kanssa ritilälle ja anna jäähtyä.
2
Koristele siilit
Sulata suklaa kulhossa vesihautaassa tai mikroaaltouunissa.
Kasta pikkuleipä puoliksi suklaaseen.
Ripottele heti päälle strösseleitä.
Aseta siilikeksit leivinpaperin päälle ja anna kuorrutteen jähmettyä.
Koristele sitten silmät ja nenä suklaalla esimerkiksi puisen tikun avulla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Vaniljaiset kuppikeksit![]()

40 MinHelppo
Vaniljaiset kuppikeksit
40 MinHelppo
Vaniljaiset kuppikeksit
Funfetti cookies![]()

30 MinHelppo
Funfetti cookies
30 MinHelppo
Funfetti cookies
4 keksit yhdestä taikinasta![]()

120 MinHelppo
4 keksit yhdestä taikinasta
120 MinHelppo
4 keksit yhdestä taikinasta
Sitruunapiparkakut![]()

210 MinHelppo
Sitruunapiparkakut
210 MinHelppo
Sitruunapiparkakut
Puna-valkoiset piparminttukeksit![]()

60 MinHelppo
Puna-valkoiset piparminttukeksit
60 MinHelppo
Puna-valkoiset piparminttukeksit
Suklaakookostähdet![]()

40 MinHelppo
Suklaakookostähdet
40 MinHelppo
Suklaakookostähdet
Kynäkeksit![]()

120 MinHelppo
Kynäkeksit
120 MinHelppo
Kynäkeksit
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa