EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Halloweenkakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Hurjan hauska Halloween-kakku resepti! Täytekakun sisältä paljastuu vihreä kakkupohja ja kuorrutuksen kruunaavat sokerisilmät.

12 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Halloweenkakku

Pohja:

3,25 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
0,25 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
175 g voita
3 kpl kananmunan valkuaista
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
1 dl maitorahkaa
1 dl kevytmaitoa
plo Dr. Oetker Rainbow mix koristerakeita

Täyte ja kuorrute:

250 g voita
5 dl tomusokeria
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
175 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
0,75 dl kaakaojauhetta
1 tl Dr. Oetker Oranssia geeliväriä
1 tl Dr. Oetker Mustaa geeliväriä

Koristelu:

Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Pohja

Esilämmitä uuni 175 asteiseksi (kiertoilma 160 astetta). Pingota leivinpaperi kolmeen irtopohjavuokaan (halk. noin 15 cm). Vuoraa myös vuoan reunat leivinpaperilla. Sekoita jauhot, sokeri, sooda ja leivinjauhe yhteen. Sekoita toisessa kulhossa vanilja, rahka, maito ja pehmeä voi. Kaada nesteet jauhoseokseen ja kääntele kevyesti sekaisin. Lisää koristerakeet ja jaa taikina vuokiin. Paista 30–35 minuuttia.

2

Täyte ja kuorrute

Vaahdota huoneenlämpöinen voi, vaaleaksi kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja jatka vatkaamista vielä noin 5 minuuttia. Mausta vaniljalla ja vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen tuorejuusto. Jaa kuorrute kahteen osaan. Mausta toinen osa kaakaolla. Värjää kaakaokuorrute mustaksi ja vaalea kuorrute oranssiksi.

3

Kokoaminen ja koristelu

Nosta ensimmäinen pohja tarjoilualustalle. Levitä päälle mustaa kuorrutetta. Nosta päälle seuraava pohja ja oranssia kuorrutetta. Nosta viimeinen pohja kanneksi ja kuorruta kakku kauttaaltaan mustalla kuorrutteella. Anna jähmettyä kylmässä noin 30 minuuttia.

Kuorruta kakku seuraavaksi oranssilla kuorrutteella. Siirrä loput oranssista kuorrutteesta tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin. Pursota kakun päälle ruusukkeita ja anna kakun jähmettyä taas 30 minuuttia kylmässä. 

Piirrä kakun pintaan haluamasi kuvion ääriviivat terävällä veitsellä. Poista kuvion sisältä veitsellä kaapimalla oranssi kuorrute niin, että alta paljastuu mustaa kuorrutetta. Viimeistele kakku koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö Halloweenkakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2340kJ
559kcal
1637kJ
391kcal
Rasva 32.47g 22.70g
Hiilihydraatit 59.12g 41.35g
Proteiini 4.37g 3.06g