EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Joulupallokakku

Kaunis sokerimassalla kuorrutettu, joulupalloksi koristeltu kakku kätkee sisäänsä mehevän omena-inkiväärikakun.

10 palaa

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Joulupallokakku

Kakkupohja:

4 dl vehnäjauhoja
2,5 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
150 g voita
3 kpl kananmunaa
2 kpl omenaa
1 prk Dr. Oetker Inkivääriä

Kuorrute:

250 g mascarponejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 dl tomusokeria
2 - 3 tl kanelia

Koristelu:

500 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
Dr. Oetker Soft Golden Pearls-koristerakeita
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita
Dr. Oetker Silver -koristerakeita
Dr. Oetker Writing gel kultaista ja hopeista

Valmistus

Valmistus:

Esivalmistelut

Kuumenna uuni 175°C asteeseen tai kiertoilmalla 160°C asteeseen. Sekoita vehnäjauhot, vaniljasokeri, sooda ja leivinjauhe yhteen. Sulata voi. Kuori ja raasta omenat karkeaksi raasteeksi. Sekoita kananmunat ja voisula jauhoseokseen. Kääntele joukkoon omenaraaste ja inkivääri.

Jaa taikina tasaisesti kahteen leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halk. 20 cm). Paista uunin ala/keskitasolla 35 minuuttia.

Kuorrutus

Mittaa kaikki kuorrutteen ainekset kulhoon. Vatkaa seos kovaksi vaahdoksi. Aseta ensimmäinen, jäähtynyt pohja tarjoiluvadille ja levitä päälle reilusti kuorrutetta. Aseta toinen pohja päälle ja kuorruta kakun pinta jäljelle jääneellä kuorrutteella. Laita kakku kylmään 30 minuutiksi.

Koristelu

Kauli sokerimassa ohueksi levyksi ja nosta levy kakun päälle. Asettele massa tasaisesti ja leikkaa reunoilta ylimääiset pois. Ota piparkakkumuotilla massasta paloja pois, jotta saat kakun pintaan kuvioita. Täytä kuviot koristerakeilla. Viimeistele kakku koristegeeleillä ja tee muffinivuoasta ja silkkinauhasta pallolle kiinnike.

Reseptin ravintosisältö Joulupallokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3567kJ
852kcal
1524kJ
364kcal
Rasva 34.23g 14.63g
Hiilihydraatit 104.99g 44.87g
Proteiini 6.65g 2.84g