EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Juustokakkukeksit

Tuo vaihtelua perinteiseen juustokakkuun muuttamalla kakku täytetyksi keksiksi.

10 annosta

Vaikeustaso 1 53 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Juustokakkukeksit

Keksipohja:

75 g pehmeää voita
0,5 dl sokeria
0,25 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
2 dl vehnäjauhoja

Koristelu:

1 ps Dr. Oetker Chocolate chips white (100g)
65 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1,25 dl mustikkahilloa
100 g mustikoita (3½ dl)
tomusokeria (koristeluun)

preparation

Valmistus

1

Kuumenna uuni 180 asteeseen (kiertoilma 160 ° C) Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sitruuna-aromi ja jauhot ja sekoita ne hyvin voi-sokeri vaahtoon.

2

Vaivaa taikina jauhotetulla pöydällä tasaiseksi taikinaksi. Kauli taikinasta vähintään 1/2 cm paksuinen levy, sillä seos on hieman murenevaa. Käytä noin 5.5cm muottia tai lasia avuksi ja leikkaa levystä 10 ympyrää.

3

Laita keksipohjat pellille hieman erilleen toisistaan. Tee haarukalla kekseihin reikiä ja anna levätä 30 minuuttia. Sen jälkeen paista keksejä noin 15 minuuttia kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Jäähdytä 5 minuuttia pellillä ja sitten kokonaan ritilän tai leivinpaperin päällä.

4

Laita valkosuklaa lämmönkestävään kulhoon ja laita kulho kattilan päälle, jossa on höyryävää vettä. Kun suklaa on sulanut, ota kulho pois kattilan päältä. Sekoita nopeasti sekaan tuorejuusto ja sitruuna-aromi. Anna seoksen jäähtyä ja kiinteytyä. Laita se jääkaappiin muutamaksi minuutiksi jäähtymään.

5

Levitä keksin päälle paksu kerros tuorejuustotäytettä. Lisää lusikallinen mustikkahilloa päälle ja koristele mustikoilla ja tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö Juustokakkukeksit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 900kJ
215kcal
1344kJ
321kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g