EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikkainen kupukakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kaunis kupukakku mansikkakoristeilla.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 3 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikkainen kupukakku

Kakkupohja:

4 kpl kananmunaa
1 ½ dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
½ dl perunajauhoa

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea
2 dl maitoa
1 ½ dl kuohukermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa

Koristelu:

n. 50 g Dr. Oetker Punaista Sokerimassaa
n. 100 g Dr. Oetker Vihreä sokerimassa
Dr. Oetker Keltaista elintarvikeväriä
Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
pkt Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa (454 g)

Valmistus

Valmistus

1

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kuumenna uuni 200°C asteeseen (kiertoilma 180°C).

2

Vatkaa kananmunia 1 minuutti sähkövatkaimen korkeimmalla nopeudella. Lisää joukkoon sokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa 3 minuuttia. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhot taikinaan ja sekoita nopeasti sekaisin sähkövatkaimen pienellä nopeudella. Kaada taikina tasaisesti uunipellille. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

3

Kumoa kakkulevy varovasti toiselle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Irrota sitten leivinpaperi kakkulevystä. Leikkaa levystä kakulle pohja pyöreäpohjaisen kulhon avulla (Ø noin 22 cm). Leikkaa jäljellä oleva levy noin 1 cm leveiksi kaistaleiksi. Asettele kaistaleet tiiviisti muovikelmulla vuorattuun kulhoon niin että koko kulho peittyy.

4

Vatkaa kakkumousse ja 2 dl kylmää maitoa sähkövatkaimella 2 minuuttia kunnes vaahto on paksua ja ilmavaa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita se valmiiseen mousseen. Lisää tuorejuusto joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada täyte kulhoon kakkupohjan päälle ja tasoita pinta. Laita pyöreä kakkupohja päälle ja laita kakku vähintään kolmeksi tunniksi jääkaappiin.

5

Sillä aikaa muotoile punaisesta sokerimassasta pieniä pulleita keilan muotoisia mansikoita. Töki puutikulla mansikkaan pieniä pisteitä. Kauli vihreä sokerimassa levyksi ja leikkaa kukkamuotilla pieniä lehtiä, jotka kiinnitetään sokerikuorrutteella kiinni mansikan kannaksi. Muotoile sitten vihreästä sokerimassasta pieniä varsia ja kiinnitä sitten mansikat kiinni varsiin sokerikuorrutteella. Leikkaa jäljelle jääneestä vihreästä sokerimassasta lehtiä ja laita ne kuivumaan puukauhan päälle.

6

Kumoa kakku tarjoilulautaselle. Irrota kupu ja muovikelmu. Levitä mansikkahillo tasaisesti kakun päälle. Vältä mansikanpalasia, jotta kakusta tulee mahdollisimman sileä. Kauli valkoinen sokerimassa tomusokeroidulla alustalla levyksi (halkaisija noin 36 cm). Aseta sokerimassalevy varovasti kakun päälle. Tasoita pinta ja leikkaa ylijäävät osat pois. Leikkaa ylijääneestä valkoisesta sokerimassasta kukkamuotilla pieniä kukkia. Koristele kukkiin keltainen keskusta koristelugeelillä. Koristele kakku koristeilla ja kiinnitä ne sokerikuorrutteella. Tarjoile kakku heti.

Kakun voi pakastaa ilman sokerimassakoristelua.

Ravintosisältö: reseptiin Mansikkainen kupukakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 35567kJ
8511kcal
1629kJ
390kcal
Rasva 9.8g 0.4g
Hiilihydraatit 999.99g 83g
Proteiini 4.8g 0.2g