Mansikkajuustokakku

(0)
4 17 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Täyteläisen vaniljainen juustokakku ja mansikkakiille. Näyttävä kakku sopii kesäisiin juhliin.

about 12 - 14 palaa

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mansikkajuustokakku

Pohja:

100 g voita
330 g Digestive-keksejä
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta

Täyte:

10 - 12 kpl mansikkaa
6 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1,5 dl ranskankermaa
2 dl tomusokeria
4 dl vispikermaa

Kiille:

3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
3 dl mansikkamehua
2 tl Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä

Koristelu:

marenkeja
tuoreita mansikoita
sitruunamelissan lehtiä

Valmistus

Valmistus:

Keksipohja

Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Reunat voi suojata siihen tarkoitetulla reunamuovilla. Sulata voi. Murskaa keksit monitoimikoneessa. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi. Levitä massa tasaisesti vuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.

Täyte

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä noin 10 minuutin ajan. Sekoita kulhossa tuorejuusto, ranskankerma, vaniljatahna ja tomusokeri. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja kuumenna ne pienessä astiassa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää tuorejuustomassaan ohuena nauhana voimakkaasti sekoittaen. Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuustomassaan varovasti nostellen. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa tunnin ajan.

Kiille

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä noin 10 minuutin ajan. Purista liivatteista ylimääräinen vesi. Kuumenna 1 dl mansikkamehua ja liivatteet mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Lisää loppu mehu sekä punaista elintarvikeväriä oman maun mukaan kauniin värin aikaan saamiseksi. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja kaada varoen tuorejuustotäytteen päälle. Anna hyytyä vielä vähintään tunnin verran.

Koristelu

Irrota kakku varoen vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua mansikoilla, marengeilla ja sitruunamelissan lehdillä.

Reseptin ravintosisältö Mansikkajuustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1700 kJ
406 kcal
1197 kJ
286 kcal
Rasva 25.69 g 18.09 g
Hiilihydraatit 31.33 g 22.07 g
Proteiini 5.02 g 3.54 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei