Marenki-browniekakku

(0)
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Suklainen browniekakku saa päällensä mukavan uudenlaisen kuorrutuksen italialaisesta marengista.

noin 16 palaa

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marenki-browniekakku

Kakkupohja:

200 g Dr. Oetker Chocolate chips dark (tai muita suklaahippuja)
300 g pehmeää voita
4,5 dl fariinisokeria
4 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
2 tl espresso pikakahvijauhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
2,5 dl maitoa
1 dl kuohukermaa

Italialainen marenki:

3 kpl kananmunan valkuaista
2,5 dl sokeria
1 dl vesi

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Pingota leivinpaperi kahden halkaisijaltaan n. 20 cm irtopohjavuoan pohjalle.

2

Sulata suklaa ja anna sen jäähtyä sillä aikaa, kun valmistelet muut aineet.

3

Vatkaa voi ja sokeri huolellisesti vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten joukkoon. Sekoita kahvijauhe, jauhot ja leivinjauhe. Kääntele taikinan joukkoon. Lisää suklaa. Kaada taikina kahteen vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä paistamisen jälkeen.

4

Sekoita pussin sisältö ja kylmä maito. Vaahdota sähkövatkaimen pienimmällä teholla 1 minuutti, jonka jälkeen täydellä teholla 4 minuuttia kovaksi vaahdoksi. Vatkaa kerma erillisessä kulhossa ja sekoita suklaamoussen joukkoon. 

5

Halkaise molemmat kakut kahteen osaan. Levitä täytettä väleihin. Nosta kakut päällekkäin.

6

Tee marenki. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Kaada vesi kattilaan, lisää sokeri ja kuumenna kiehuvaksi. Pane sokerilämpömittari kiehuvaan seokseen ja kuumenna 120-asteiseksi.

7

Kaada sokeriliemi ohuena, tasaisena nauhana valkuaisvaahtoon ja vatkaa koko ajan vaahtoa koneella tai käsin. Vatkaa seosta, kunnes se on hyvin paksua. Jatka vatkaamista vielä pienellä teholla, kunnes marenki on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi. Levitä lusikalla tai pursota marenki piirakan päälle. Voit ruskistaa halutessasi pinnan kevyesti kaasupolttimella tai kuuman grillivastuksen alla muutamia sekunteja.

8

Tarjoa sellaisenaan tai marjojen ja hedelmäpalojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö Marenki-browniekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1972 kJ
471 kcal
1578 kJ
377 kcal
Rasva 23.11 g 18.49 g
Hiilihydraatit 60.33 g 48.27 g
Proteiini 5.08 g 4.07 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei