EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marenkikranssit

Leivo kauniit marenkikranssit koristamaan juhlapöydän kauttausta. Valitse värit sävy sävyyn kattauksen ja koristeiden kanssa. Tällä ohjeella voit valmistaa myös tavallisia marenkeja.

15 - 20 kappaletta

Vaikeustaso 2 30 minuuttia

Valmistus

Valmistus:

Tarvitset 3-5 pursotinpussia ja tyllaa, riippuen siitä, kuinka montaa väriä haluat käyttää kransseissa. Kuumenna uuni 100°C asteeseen tasalämmölle.

1

Marenkikranssit

Vatkaa valkuaiset jämäkäksi vaahdoksi niin, että voit kääntää vatkauskulhon ylösalaisin ilman, että valkuaiset valuvat sieltä. Lisää sokeri pienissä erissä samalla vatkaten. Vatkaa kunnes marenki on kiiltävää eikä siellä ole sokerikiteitä.

Jaa marenkimassa 5 kulhoon ja lisää jokaiseen kulhoon eri geeliväriä. Laita eriväriset marenkimassat pursotuspusseihin, joissa on eri tyllia. Voit käyttää esimerkiksi pyöreää tyllaa sekä tähti- ja lehtityllaa.

Piirrä yhteensä 10-12 ympyrää kahden leivinpaperin kääntöpuolelle. Käännä leivinpaperi toisten päin (paistopuoli ylöspäin) ja laita leivinpaperit kahdelle uunipellille. Pursota piirrettyjen ympyröiden päälle pieniä marenkihuippuja. Tarkista, että marengit ovat liitoksissa toisiinsa.

Paista marenkeja 100°C asteessa noin tunnin ajan. Sammuta sitten uuni ja ja jätä marengit kuivumaan uunin jälkilämpöön yön yli. Säilytä marengit ilmatiiviissä rasiassa.

Jos kattauksessasi on tietty värimaailma, yritä tehdä geeliväreillä marenkimassoihin samoja sävyjä. Voit sekoittaa kahta eri väriä saadaksesi laajemman värikirjon.

Reseptin ravintosisältö Marenkikranssit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 306kJ
73kcal
1139kJ
272kcal
Rasva 0.00g 0.00g
Hiilihydraatit 18.07g 66.91g
Proteiini 0.93g 3.44g