EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marjaisat marenkiherkut

Marenkipohjat täytetään valkosuklaalla, kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla.

6 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marjaisat marenkiherkut

Marenkipohjat:

3 kpl kananmunan valkuaista
suolaa ripaus
1,5 dl sokeria
1 tl perunajauhoja
Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä

Täyte:

50 g Dr. Oetker Chocolate chips white
200 g tuoreita marjoja (esim. punaherukoita ja karviaisia)
2 dl kuohukermaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Kuumenna uuni 120 ° C asteeseen (kiertoilma 100 ° C).

2

Vatkaa valkuaiset ja suola jämäkäksi vaahdoksi. Sekoita sokeri ja perunatärkkelys ja lisää vähitellen valkuaisten joukkoon samalla vatkaten. Vatkaa seosta kunnes se on erittäin jämäkkää. Lisää muutama tippa punaista elintarvikeväriä ja sekoita varovasti.

3

Laita massa pursotinpussiin ja pursota leivinpaperille isolla tähtityllalla (Ø 10 mm) kuusi pohjaa ja reunat (halkaisija noin 8 cm). Paista uunin keskitasolla noin 120 min. Sammuta uuni ja anna marenkien kuivua uunissa yön yli.

4

Sulata suklaa vesihauteessa miedolla lämmöllä. Täytä marenkien pohja valkosuklaalla. Putsaa ja pese marjat. Vatkaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi ja levitä marenkipohjien päälle. Koristele marjoilla. Tarjoile välittömästi.

Marenkipohjat voi hyvin valmistaa pari päivää ennen tarjoilua. Säilytä ne ilmatiiviissä purkissa.

Reseptin ravintosisältö Marjaisat marenkiherkut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1130kJ
270kcal
942kJ
225kcal
Rasva 14.39g 11.99g
Hiilihydraatit 31.19g 25.99g
Proteiini 3.32g 2.77g