EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustekala cake popsit

Syötävän suloiset mustekala cake popsit hurmaavat meriteemaisissa juhlissa. Nämä kakkutikkarit valmistuvat helposti valmiskakusta. Dippaa värilliseen valkosuklaaseen ja koristele ilmeikkäillä sokerisilmillä.

about 15 - 20 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mustekala cake popsit

Tarvitset:

15-20 paperi- tai muovitikkua, pursotuspussi:

Ainekset:

Kakkupallotaikina:

600 g kuivakakkua kotitekoinen tai ostettu
vadelmahilloa tai -marmeladia
2 - 3 rkl kaakaojauhetta

Koristelu:

400 g valkoista leivontasuklaata
Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
Dr. Oetker Sugar Eyes -koristesilmiä

preparation

Valmistus

1

Kakkupallotaikina

Murenna kakku kulhoon ja lisää kaakaojauhe. Lisää vadelmahilloa pienissä erissä kunnes taikina on muotoiltavissa. Sekoita taikina hyvin sähkövatkaimella tai käsin. Pyöritä taikina palloiksi. Sulata pieni määrä valkosuklaata. Dippaa tikku valkosuklaaseen ja työnnä tikku palloon. Anna jäähtyä.

2

Koristelu

Sulata valkosuklaa. Värjää suklaa haluamallasi väreillä. Laita hieman värjättyä valkosuklaata pursotinpussiin ja pursota 8 jalkaa leivinpaperille. Pursota niin monta sarjaa jalkoja, kuin sinulla on cake popseja. Dippaa jokainen taikinapallo sulatetussa suklaassa ja aseta jalkojen päälle. Koristele sokerisilmin. Irrota cake popsit leivinpaperista vasta, kun suklaa on jähmettynyt.

Reseptin ravintosisältö Mustekala cake popsit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1248kJ
298kcal
2043kJ
488kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 26g 43g
Proteiini 0g 0g