Mustekala cake popsit

Syötävän suloiset mustekala cake popsit hurmaavat meriteemaisissa juhlissa. Nämä kakkutikkarit valmistuvat helposti valmiskakusta. Dippaa värilliseen valkosuklaaseen ja koristele ilmeikkäillä sokerisilmillä.

about 15 - 20 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mustekala cake popsit

Tarvitset:

15-20 paperi- tai muovitikkua, pursotuspussi:

Ainekset:

Kakkupallotaikina:

600 g kuivakakkua kotitekoinen tai ostettu
vadelmahilloa tai -marmeladia
2 - 3 rkl kaakaojauhetta

Koristelu:

400 g valkoista leivontasuklaata
Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
Dr. Oetker Sugar Eyes -koristesilmiä

preparation

Valmistus

1

Kakkupallotaikina

Murenna kakku kulhoon ja lisää kaakaojauhe. Lisää vadelmahilloa pienissä erissä kunnes taikina on muotoiltavissa. Sekoita taikina hyvin sähkövatkaimella tai käsin. Pyöritä taikina palloiksi. Sulata pieni määrä valkosuklaata. Dippaa tikku valkosuklaaseen ja työnnä tikku palloon. Anna jäähtyä.

2

Koristelu

Sulata valkosuklaa. Värjää suklaa haluamallasi väreillä. Laita hieman värjättyä valkosuklaata pursotinpussiin ja pursota 8 jalkaa leivinpaperille. Pursota niin monta sarjaa jalkoja, kuin sinulla on cake popseja. Dippaa jokainen taikinapallo sulatetussa suklaassa ja aseta jalkojen päälle. Koristele sokerisilmin. Irrota cake popsit leivinpaperista vasta, kun suklaa on jähmettynyt.

Ravintosisältö: reseptiin Mustekala cake popsit

PER ANNOS / KAPPALE PER 100 G / ML
Energia 1248kJ
298kcal
2043kJ
488kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 26g 43g
Proteiini 0g 0g