EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustikka-vaniljapiirakka

Ihanan raikkaassa mustikkapiirakassa paistetaan vain muropohja. Päälle laitetaan kuohkeaa vaniljavaahtoa ja tuoreita mustikoita. Voit valita piirakan päälle metsämustikat tai pensasmustikat.

about 10 palaa

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mustikka-vaniljapiirakka

Pohja:

2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,66 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
100 g voita tai margariinia
1 rkl vesi

Täyte:

0,5 ps Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi
3 dl maitoa
250 g tuoreita mustikoita

preparation

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Voitele piirakkavuoka (35x11cm). Lämmitä uuni 180 °C tasalämmölle.

2

Pohja

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää muut aineet ja sekoita sähkövatkaimen taikinakoukuilla ensin hetki pienimmällä nopeudella ja sitten suurimmalla nopeudella. Kaada taikina jauhoitetulle leivonta-alustalle tai leivinpaperille ja kaulitse ohueksi. Nosta piirakkavuokaan ja painele reunoihin kiinni. Pistele pohjaa haarukalla. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä vuoassa tai leivontaritilällä.

3

Täyte

Vatkaa sähkövatkaimella puolet Vaniljakreemipussista ja 3 dl maitoa kuohkeaksi vaahdoksi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Levitä pohjan päälle. Pese mustikat ja ripottele ne vaniljakreemin päälle. Irroita piirakka vuoasta ja laita tarjoilulautaselle.

Voit käyttää ohjeessa myös pyöreää piirakkavuokaa (Ø 24 cm).

Reseptin ravintosisältö Mustikka-vaniljapiirakka

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 762kJ
182kcal
816kJ
195kcal
Rasva 8.84g 9.51g
Hiilihydraatit 21.69g 23.32g
Proteiini 2.96g 3.19g