Flag

Helppo mustikkapiirakka

about 8 palaa
Helppo
45 minuuttia
Pyöräytä tuoreista tai pakastetuista mustikoista helppo mummon marjapiirakka, jonka maistuvaa muropohjaa mehevöittää kermaviilitäyte.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Piirakkapohja
100 gpehmeää voita
0,75 dlsokeria
1 kplkananmunaa
2,5 dlvehnäjauhoja
0,75 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
Täyte
200 gkermaviiliä
1 kplkananmunaa
0,75 dlsokeria
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
200 gmustikoita (noin 4 dl)
1 rklperunajauhoja

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Vatkaa vispilällä pehmitetyn voin joukkoon sokeri ja muna. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää ne taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Voitele piirakkavuoka (26-28 cm) ja painele taikina tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille.

2

Vatkaa kermaviili, muna ja sokerit keskenään. Levitä täyte taikinan päälle. Jos käytät pakastemustikoita, sekoita niihin 1 rkl perunajauhoja. Ripottele marjat täytteen päälle.

3

Paista mustikkapiirakkaa 200°C asteisessa uunissa, hieman keskitasoa alempana noin 30 minuuttia.