Flag

Gluteenittomat kurpitsapalat

16 palaa
Helppo
55 minuuttia
Syksyn ihanin raaka-aine leivontaan on kurpitsa. Gluteeniton kurpitsapiirakka kuorrutetaan valkosuklaalla ja leikataan sopiviksi suupaloiksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
300 gkurpitsaa hokkaido
5 kplkananmunaa
0,7 dlagavesiirappia
suolaa ripaus
250 gDr. Oetker Mantelirouhetta
3 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tlkanelia
2 rklmaissijauhoa
1 rklrypsiöljyä tai kurpitsansiemenöljyä
Kuorrutus
150 gvalkosuklaata kuorrutukseen tarkoitettua
2 rklrypsiöljyä tai kurpitsansiemenöljyä
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
15 gkurpitsansiemeniä rouhittuna

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
1

Pohja

Pese kurpitsa, taputtele kuivaksi ja pilko suuriksi paloiksi. Raasta kurpitsapalat sitten raasteeksi kulhoon. Lisää joukkoon munat, agavesiirappi, suola, mantelirouhe, leivinjauhe, kaneli ja puolet maissijauhoista. Sekoita tasaiseksi lusikalla.


Lämmitä uuni 180 ˚C:seen (tasalämpö), kiertoilmauuni 155 ˚C:seen.Voitele vuoka (20 x 30 cm) auringonkukkaöljyllä ja jauhota lopuilla maissijauhoilla. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

2

Kuorrutus

Sulata sillä välin suklaa vesihauteessa ja sekoita joukkoon kurpitsansiemenöljy. Irrota kurpitsalevy vuoasta, kaada päälle sulanut suklaa ja ripottele pinnalle kurpitsansiemenet. Leikkaa levy 16 patukaksi.