EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Omenakakku

Helppo ja mehevä kanelisokerilla maustettu omenakakku kahvipöytään.

about 12 palaa

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Omenakakku

Irtokakkupohjavuoka (Ø 26 cm):

voita vuoan voiteluun

Taikina:

125 g pehmeää voita
1,5 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 hyppysellinen suolaa
3 kpl kananmunaa (koko M)
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

4 kpl omenaa (keskikokoinen)
3 rkl maitoa
50 g voita
Dr. Oetker Kanelisokeria

Valmistus

Valmistus:

Esivalmistelut

Kuumenna uuni 160C tasalämmölle. Voitele irtopohjakakkuvuoan pohja ja reunat. Kuori omenat ja pilko pienemmiksi viipaleiksi.

Kakkutaikina

Vatkaa pehmeä voi, sokeri, vaniljasokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen samalla voimakkaasti vatkaten. Vatkaa jokaisen munan jälkeen noin 1/2 minuuttia, jotta taikinasta tulee kuohkea. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää kahdessa osassa taikinaan. Kaada 2/3 osaa taikinasta irtokakkupohjavuokaan.

Täyte

Asettele omenaviipaleet taikinan päälle. Sekoita maito ja loput taikinasta keskenään ja levitä tasaisesti omenaviipaleiden päälle. Asettele voista nokareita taikinan päälle ja viimeistele kanelisokerilla. Paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Irrota kakku vuosta ja anna jäähtyä ritilällä.

Reseptin ravintosisältö Omenakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1436kJ
343kcal
1105kJ
264kcal
Rasva 14.12g 10.86g
Hiilihydraatit 29.97g 23.05g
Proteiini 3.79g 2.92g