EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Omenakakku

Mehevä omenakakku on syksyinen herkku. Kakku kätkee sisäänsä raikkaan omenarahkatäytteen.

16 - 18 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Omenakakku

Vuokaan:

2 rkl voita
0,5 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta tai korppujauhoa

Taikina:

2 dl vehnäjauhoja
0,75 dl perunajauhoja
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
150 g voita
1,5 dl sokeria
2 kpl kananmunaa

Täyte:

250 g maitorahkaa
2 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
0,5 dl sokeria
0,5 tl inkivääriä
1 rkl perunajauhoja
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
about 3 - 5 kpl omenaa (4 dl pieniä kuutioita)

Koristelu:

1 ps Dr. Oetker Mantelilastuja
tomusokeria

preparation

Valmistus

1

Voitele ja jauhota mantelijauheella irtopohjavuoka (halkaisija 24 cm). Kuumenna uuni:

Lämpötia: 160 °C

Kiertoilmauuni: 140 °C

2

Täyte

Valmista aluksi täyte. Kuori ja kuutioi omenat pieniksi kuutioiksi. Sekoita muut täytteen ainekset keskenään ja lisää lopuksi omenakuutiot.

3

Taikina

Sekoita jauhot, vanilliinisokeri ja leivinjauhe kulhossa. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat rasva-sokerivaahtoon yksitellen hyvin vatkaten. Siivilöi jauhoseos taikinaan ja sekoita kevyesti.

4

Levitä puolet taikinasta leivitettyyn irtopohjavuokaan. Levitä rahkatäyte taikinan päälle ja levitä lopputaikina rahkatäytteen päälle. Taikinan levittäminen pehmeän täytteen päälle onnistuu hyvin kuumaan veteen kastetulla ruokalusikalla. Ripottele pinnalle mantelilastuja. Paista uunissa:

recipe.preparation.groove/height Alatasolla

Paistoaika: 45 - 55 Minutes

5

Anna kakun jäähtyä vuoassa jonkin aikaa ennen irroittamista. Siivilöi jäätyneelle kakulle tomusokeria. Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa. Säilytä kakku jääkaapissa.

Reseptin ravintosisältö Omenakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1084kJ
259kcal
1005kJ
240kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g