EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pizza Spaghetti kakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mozzarella -pizzasta voi tehdä ruokaisan spaghettikakun!

12 annosta

Vaikeustaso 2 35 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Pizza Spaghetti kakku

Pizza Spaghetti kakku:

2 kpl Dr. Oetker Ristorante Mozzarella -pizzaa
100 g keitettyä spaghettia
400 g tomaattimurskaa
1 tl oreganoa
noin 1 hyppysellinen suolaa
jauhettua mustapippuria
200 g gouda juustoa (raastettuna)
noin 10 g voita

Valmistus

Valmistus:

1

Pizza Spaghetti kakku

Ota pizzat sulamaan huoneen lämpöön noin 20 minuutiksi. Keitä sillä aikaa spaghetti valmistajan pakkauksessa olevan keitto-ohjeen mukaan.

2

Valmista tomaattikastike kiehauttamalla kattilassa tomaattimurska, oregano, suola ja pippuri. Sekoita keitettyn, valutettu spaghettin sekaan goudajuusto sekä 1/3 tomaattikastikkeesta. Sekoita kunnes juustoraaste on kunnolla sulanut.

3

Esilämmitä uuni ( 225 °C/kiertoilma: 200 °C). 
Voitele irtopohjavuoka ja aseta toinen Ristorante Mozzarella -pizza vuoan pohjalle. Painele pizzan reunat hyvin alas.

4

Levitä juustoinen spaghettiseos vuokaan pizzan päälle. Peitä vuoka viimeisenä toisella Ristorante Mozzarella -pizzalla.


Paista Pizza Spaghetti kakkua uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

5

Leikkaa Pizza Spaghetti kakku annospaloiksi ja tarjoile lopun tomaattikastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö Pizza Spaghetti kakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1059 kJ
253 kcal
913 kJ
218 kcal
Rasva 13.03 g 11.23 g
Hiilihydraatit 21.06 g 18.15 g
Proteiini 11.16 g 9.62 g