EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Raikkaat limekeksit

Pikkuleivät, joiden täytteenä valloittaa raikas valkosuklaa-limetäyte. Koristele keksit luonnollisilla luomu koristerakeilla.

40 - 50 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Raikkaat limekeksit

Taikina:

200 g pehmeää voita
2 dl sokeria
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta , (50 g)
4,5 dl vehnäjauhoja
1 kpl kananmunaa

Valkosuklaa-lime-ganache:

1 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
1 dl vispikermaa
200 g valkosuklaata rouhittuna
1 kpl limeä , raastettu kuori

Pynt:

Dr. Oetker Leafy Luomu Koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Pikkuleipätaikina

Sekoita pehmeä voi, sokeri ja vaniljatahna keskenään. Lisää mantelijauhe ja vehnäjauho, sekoita tasaiseksi. Vatkaa kananmunan rakenne kevyesti lasissa rikki. Lisää kananmunaa vähitellen taikinaan ja sekoita välissä. Lisää kananmunaa vain sen verran että taikina pysyy kasassa, jottei taikinasta tule liian kostea. Siirrä taikina kylmään noin tunniksi.

2

Valkosuklaa-lime-ganache

Laita liivatelehti kylmään veteen pehmenemään. Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Sulata joukkoon pehmennyt liivatelehti ja sekoita tasaiseksi. Kaada kerma rouhitun valkosuklaan päälle. Sekoita tasaiseksi. Lisää raastettu limenkuori ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

3

Keksipohjat

Lämmitä kiertoilmauuni 200 asteeseen. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä noin 2–3 mm paksuiseksi levyksi ja jätä leivinpaperin päälle. Leikkaa levystä keksimuotilla ympyröitä (ø 4 cm). Jätä ympyröiden väliin noin 1 cm väliä. Poista ylimääräinen taikina. Ota sitten pienempi muotti (ø2 cm) ja muotoile puolet kekseistä leikkaamalla niiden keskelle reikä. Älä siirrä keksejä, vaan jätä ne leivinpaperin päälle. Muotoile myös ylijäävä taikina.

Paista keksejä uunin keskitasolla 5-8 minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä leivinpaperilla.

4

Koristelu

Aloita keksien täyttäminen levittämällä täytettä reijättömien keksien päälle. Levitä täytettä runsaimmin keksin keskiosaan. Nosta kanneksi reijällinen keksi. Koristele keksit Leafy -koristerakeilla.

Keksit säilyvät ilmatiiviissä purkissa noin viikon ajan.

Reseptin ravintosisältö Raikkaat limekeksit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 481kJ
115kcal
1934kJ
462kcal
Rasva 6.63g 26.51g
Hiilihydraatit 10.99g 43.94g
Proteiini 1.47g 5.89g