EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Taitelijan kakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen ja maalaa teemaan sopivat kuvat sokerimassalla päällystetylle kakulle!

about 10 palaa

Vaikeustaso 2 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Taitelijan kakku

Sokeritaikina:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
2 dl vadelmahilloa tai muuta marjahilloa

Koristelu:

454 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
1 rs Dr. Oetker Geelivärejä : punainen, sininen ja keltainen

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. voitele ja korppujauhota kolme matalaa, halkaisijaltaan 15 cm kakkuvuokaa tai yksi korkeampi tai leveämpi vuoka. Vaihtoehtoisesti peitä pohja leivinpaperilla.

2

Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Siivilöi ja kääntele varoen vaahtoon. Kaada taikina tasan vuokiin ja paista 25-30 minuuttia uunin alatasolla. Kokeile tikulla kakun kypsyys.

3

Anna jäähtyä 10 minuuttia ennen irroittamista vuoista ja anna sitten jäähtyä kokonaan.

4

Vaahdota kakkumousse maitoon pussin ohjeen mukaan. (Leikkaa kakku kolmeen kerrokseen.) Levitä neljännes moussesta alimman levyn päälle ja sen päälle puolet hillosta. Nosta päälle kakkulevy ja täytä samoin. Nosta lopuksi viimeinen kakkulevy ja kuorruta kakku lopulla moussella.

5

Muovaile sokerimassaa hetki käsin, jotta se pehmenee. Kauli sokerimassa tomusokeroidulla alustalla niin suureksi pyöreäksi levyksi, että se riittää kakun päälle ja reunoille. Nosta sokerimassalevy kakulle kaulimen avulla. Tasoita ensin kakun päällinen. Venytä ja painele massa varovasti lastan avulla reunoille ja leikkaa ylimäärinen sokerimassa pois veitsellä.

6

Pursota värejä lautaselle ja sekoita pensselillä tai sormin sopivat värit. Maalaa haluamasi kuva kakulle. sormin maalattaessa on hyvä käyttää hansikkaita, jotta väri ei tartu käsiin.

Reseptin ravintosisältö Taitelijan kakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2085kJ
498kcal
1319kJ
315kcal
Rasva 5.14g 3.25g
Hiilihydraatit 83.69g 52.97g
Proteiini 4.56g 2.88g