EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Tulppaanikakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kaunis täytekakku, johon koristellaan kukkapursotukset voikreemistä.

15 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Tulppaanikakku

Pohja:

4 kpl kananmunaa
1,5 dl erikoishienoa sokeria
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja

Kostutus:

1 dl maitoa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Täyte:

300 g mangoa (tuore tai pakaste)
3 rkl sokeria
2 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
1 dl Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi

Kuorrute:

300 g voita
5 dl tomusokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 rkl maitoa
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
Dr. Oetker Pinkkiä geeliväriä
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita yhteen vaniljasokeri sekä vehnä- ja perunajauhot. Siivilöi jauhoseos munavaahdon sekaan varovasti käännellen. 

Jaa taikina kahteen leivinpaperilla vuorattuun irtopohjaiseen vuokaan (Ø 15 cm) ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes kakut ovat kypsiä. Halkaise jäähtyneet pohjat kahteen osaan.

Täyte

Soseuta mango sokerin ja rahkan kanssa. Paseeraa seos siivilän läpi. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää mangoseokseen. Vatkaa joukkoon vaniljakreemi. 

Aloita kakun kokoaminen asettamalla ensimmäinen pohja leivinpaperilla reunustetun korkean kakkuvuoan sisään. Kostuta pohja vaniljalla maustetulla maidolla ja levitä päälle kolmasosa täytteestä. Toista kahdesti ja aseta viimeinen pohja päälle kanneksi. Anna kakun asettua kylmässä muutama tunti.

Kuorrute

Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja jatka vatkaamista vielä muutama minuutti. Lisää huoneenlämpöistä maitoa, kunnes seos on pehmeästi levittyvää. Mausta vaniljasokerilla. Ota kuorrutteesta noin 2 dl sivuun.

Irrota jähmettynyt kakku vuoasta ja kuorruta se ohuelti kreemillä. Laita kakku kylmään 15 minuutiksi, jotta kuorrute kovettuu. Kuorruta kakku uudelleen paksummalla kerroksella ja tasoita pinta sileäksi. Anna jähmettyä viileässä vielä 15 minuuttia. 

Jaa säästämäsi kuorrute kolmeen osaan ja värjää osat vihreällä, pinkillä ja sinisellä. Lusikoi osa kuorrutteista pursotinpusseihin. Pursota reunoille kukkavarsia ja helmililjan kukintoja. Maalaa paksummat lehdet ottamalla pieni määrä vihreää voikreemiä teelusikan nurjalle puolelle ja vedä kreemiä kakun alareunasta ylöspäin kääntämällä lusikkaa samalla kevyesti, niin saat lehden muodon. Tee samoin vaaleanpunaisella kreemillä luodaksesi tulppaanin kukat. Viimeistele kakku pursottamalla jäljelle jääneet kreemit kakun päälle.

Voit tehdä myös matalamman tulppaanikakun paistamalla pohjan yhdessä suuremmassa vuoassa (Ø 22 cm). Tee silloin vain kaksi täyteväliä.

Reseptin ravintosisältö Tulppaanikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2022 kJ
483 kcal
1394 kJ
333 kcal
Rasva 22.53 g 15.54 g
Hiilihydraatit 48.12 g 33.19 g
Proteiini 3.63 g 2.50 g