EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vanilja-suklaapatukat

Vaniljakeksit ja suklaakuorrutus yhdistyvät makeaksi jouluherkuksi.

30 kappaletta

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vanilja-suklaapatukat

Tarvitset:

100 g Dr. Oetker Mantelijauhetta
4 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
100 g kylmää voita
300 g maitosuklaata
3 rkl kookoshiutaleita

Valmistus

Valmistus:

Kuumenna uuni 200 asteeseen. 

Paahda mantelijauhetta pannulla ilman öljyä ja anna jäähtyä. Sekoita mantelijauhe, vehnäjauhot, vaniljasokeri ja kylmä voi sekaisin. 

Jauhota alusta ja kauli taikina noin 2 cm paksuiseksi suorakulmion muotoiseksi levyksi. Leikkaa noin 3x1,5 cm patukoita.

Laita patukat leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä leivontaritilän päällä. Rouhi sillä aikaa suklaa paloiksi ja sulata vesihauteessa.

Laita patukat leivontaritilälle, jonka alla on leivinpaperi. Kaada kuorrutus jäähtyneiden patukoiden päälle. Ripottele kookoslastuja päälle ja laita jääkaappiin 20 minuutiksi.

Vinkki

Jos haluat raikkautta taikinaan, lisää joukkoon yhden situunan tai appelsiinin raastettu kuori. 

Reseptin ravintosisältö Vanilja-suklaapatukat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 523kJ
125kcal
2269kJ
542kcal
Rasva 8.00g 34.79g
Hiilihydraatit 9.20g 39.99g
Proteiini 2.21g 9.62g