Valkosuklaafudge
noin 25 - 30 annosta
Helppo
45 minuuttia
Ihana fudgeresepti, jossa yhdistyvät valkosuklaan, raikkaan sitruunan ja kevyen vaniljan maut. Tämä herkku on suussasulavaa!
Reseptin ainesosat
Valmistus
Valkosuklaafudge
3 dl
sokeria
2 kpl
sitruunaa (mehu ja kuori)
200 g
valkosuklaata (pieniksi paloiksi pilkottuna)
150 g
kookosrasvaa
1 hyppysellinen
sormisuolaa
Yhteensä :
45 minuuttia
Valmistus :
45 minuuttia
1
Purista sitruunoista mehu ja raasta niiden kuoret. Lisää nämä paksupohjaiseen kattilaan yhdessä sokerin kanssa ja kiehauta. Anna kiehua 120 asteiseksi.
2
Ota pois levyltä. Anna jäähtyä hieman ja sekoita sitten joukkoon kookosrasva niin, että se sulaa kokonaan. Lisää suklaa ja sekoita, jotta kaikki suklaa sulaa. Lisää lopuksi vielä vaniljatahna ja hieman suolaa.
3
Sekoita fudgemassa hyvin ja kaada vuokaan (noin 15 x 20 cm). Ripottele pinnalle haluamiasi koristeita.
4
Kun fudge on asettunut ja jähmettynyt, leikkaa suupalojen kokoisiksi neliöiksi. Fudge on valmis nautittavaksi!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa