Flag

Valkosuklaafudge

about 25 - 30 annosta
Helppo
45 minuuttia
Ihana fudgeresepti, jossa yhdistyvät valkosuklaan, raikkaan sitruunan ja kevyen vaniljan maut. Tämä herkku on suussasulavaa!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Valkosuklaafudge
3 dlsokeria
2 kplsitruunaa (mehu ja kuori)
200 gvalkosuklaata (pieniksi paloiksi pilkottuna)
150 gkookosrasvaa
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1 hyppysellinensormisuolaa
Dr. Oetker Sprinkles Nonpareille -nonparelleja (tai muuta haluamiasi strösseleitä)

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Sprinkles Nonpareille -nonparelleja (tai muuta haluamiasi strösseleitä)
1

Purista sitruunoista mehu ja raasta niiden kuoret. Lisää nämä paksupohjaiseen kattilaan yhdessä sokerin kanssa ja kiehauta. Anna kiehua 120 asteiseksi. 

2

Ota pois levyltä. Anna jäähtyä hieman ja sekoita sitten joukkoon kookosrasva niin, että se sulaa kokonaan. Lisää suklaa ja sekoita, jotta kaikki suklaa sulaa. Lisää lopuksi vielä vaniljatahna ja hieman suolaa.

3

Sekoita fudgemassa hyvin ja kaada vuokaan (noin 15 x 20 cm). Ripottele pinnalle haluamiasi koristeita. 

4

Kun fudge on asettunut ja jähmettynyt, leikkaa suupalojen kokoisiksi neliöiksi. Fudge on valmis nautittavaksi!