Voitele suorakaiteen muotoinen irtopohjavuoka (28 x 18 cm) kevyesti rasvalla. Esilämmitä uuni 180°C (tasalämpö) tai 160°C (kiertoilma).
Sulata tummasuklaanapit ja voi tai margariini vesihauteessa. Anna seoksen jäähtyä hieman. Vatkaa munat, sokeri, vaniljasokeri ja suola sähkövatkaimella (vispiläosilla) korkealla teholla noin 2 minuuttia, kunnes seos on kuohkeaa. Lisää suklaa-voiseos ja sekoita kevyesti. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään, siivilöi taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja tasoita pinta. Paista uunin keskiosassa ritilän päällä noin 22-25 minuuttia. Anna brownien jäähtyä vuoassa ritilän päällä.
Sekoita kulhossa paahdettu kataifitahna, pistaasikreemi ja seesamitahna kermaiseksi massaksi.
Sulata maitosuklaanapit miedolla lämmöllä vesihauteessa.
Levitä jäähtynyt pistaasi-kataifitäyte browniepohjan päälle vuokaan. Kaada päälle sulatettu suklaa ja tasoita pinta. Ripottele päälle hieman rouhittuja pistaasipähkinöitä. Laita Dubai-brownie kylmään, kunnes suklaakuorrute on jähmettynyt.
Ota Dubai-brownie varovasti irtopohjavuoasta ja leikkaa annospaloiksi.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset