Gluteenittomat mustikkamuffinit
noin 14 - 16 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Gluteeniton resepti mustikkamuffineille
Reseptin ainesosat
Valmistus
Taikina
125 g
pehmeää voita
3 dl
sokeria
3 kpl
kananmunaa
2 tl
Dr. Oetker Vaniljasokeria
suolaa
3,5 dl
riisijauhoa
1,5 dl
perunajauhoja
1 dl
maitoa (laktoositonta)
200 g
mustikoita (pakaste tai tuore)
14 - 16 kpl
Dr. Oetker Muffinivuokia
Yhteensä :
40 minuuttia
Valmistus :
40 minuuttia
1
Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. Levitä muffinivuoat uunipellille.
2
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lisää vaniljasokeri ja ripaus suolaa. Sekoita riisijauho, perunajauho ja leivinjauhe hyvin keskenään. Lisää seos taikinaan yhdessä maidon kanssa. Käytä tarvittaessa laktoositonta maitojuomaa. Kääntele lopuksi (jäiset) mustikat taikinaan.
3
Jaa taikina lusikoiden avulla muffinivuokiin. Jätä jokaiseen kohoamisvaraa noin kolmannes. Paista 18-23 minuuttia uunin keskitasolla. Anna jäähtyä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Sitruuna-mustikkamuffinit![]()

20 MinHelppo
Sitruuna-mustikkamuffinit
20 MinHelppo
Sitruuna-mustikkamuffinit
Suklaamuffinit![]()

40 MinHelppo
Suklaamuffinit
40 MinHelppo
Suklaamuffinit
Minipannukakut muffinivuoissa![]()

20 MinHelppo
Minipannukakut muffinivuoissa
20 MinHelppo
Minipannukakut muffinivuoissa
Omena-murumuffinit![]()
20 MinHelppo
Omena-murumuffinit
20 MinHelppo
Omena-murumuffinit
Doffinit![]()

45 MinHelppo
Doffinit
45 MinHelppo
Doffinit
Hämähäkkimuffinit![]()

100 MinHelppo
Hämähäkkimuffinit
100 MinHelppo
Hämähäkkimuffinit
Tahmaiset toffeeduffinit![]()

70 MinHelppo
Tahmaiset toffeeduffinit
70 MinHelppo
Tahmaiset toffeeduffinit
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa