
Gluteenittomat mustikkamuffinit
14 - 16 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Nämä gluteenittomat mustikkamuffinit ovat varma hitti kakkupöydässä!
Reseptin ainesosat
Taikina
125 g
pehmeää voita
3 dl
sokeria
3 kpl
kananmunaa
suolaa (ripaus)
3,75 dl
riisijauhoa
1,25 dl
perunajauhoja
1,5 tl
1 dl
maitoa
200 g
mustikoita (tuoreita tai pakastettuja)
14 - 16 kpl
Dr. Oetker Muffinivuokia
Vinkkejä
Pyörittele pakastettuja mustikoita hieman esimerkiksi riisijauhoissa, jotta ne eivät uppoa muffinien pohjalle.
Valmistus:
Yhteensä :
40 minuuttia
Valmistus :
40 minuuttia
1
Lämmitä uuni 175 ° C asteeseen.
2
Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa munat joukkoon yksi kerrallaan. Lisää vaniljasokeri ja suola. Sekoita toisessa kulhossa riisijauho, perunajauho ja leivinjauhe. Siivilöi jauhoseos taikinaan, lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kääntele tuoreet tai pakastetut mustikat varovasti taikinaan.
3
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 18-23 minuuttia. Jäähdytä muffinit.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Sitruuna-mustikkamuffinit![]()

60 MinHelppo
Sitruuna-mustikkamuffinit
60 MinHelppo
Sitruuna-mustikkamuffinit
Doffinit![]()

45 MinHelppo
Doffinit
45 MinHelppo
Doffinit
Runebergin muffinit![]()

20 MinHelppo
Runebergin muffinit
20 MinHelppo
Runebergin muffinit
Raparperimuffinit![]()

40 MinHelppo
Raparperimuffinit
40 MinHelppo
Raparperimuffinit
Hämähäkkimuffinit![]()

100 MinHelppo
Hämähäkkimuffinit
100 MinHelppo
Hämähäkkimuffinit
Mustikka-suklaamuffinit![]()

45 MinHelppo
Mustikka-suklaamuffinit
45 MinHelppo
Mustikka-suklaamuffinit
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa