Flag

Omena-murumuffinit

12 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Helpot omenamuffinit päällystetään muruseoksella.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Muffinitaikina
about 400 gomenaa
4 dlvehnäjauhoja
2,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
125 gpehmeää voita tai margariinia
1,25 dlsokeria
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 kplkananmunaa
1,25 dlmaitoa
Murutaikina
1,5 dlvehnäjauhoja
0,75 dlsokeria
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
75 gpehmeää voita tai margariinia
0,5 tlkanelia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Kuori ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi. Laita paperiset muffinivuoat muffinipeltiin tai uunipellille. Kuumenna uuni 180 ° C asteeseen (kiertoilma 160 ° C).

2

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää muut aineet omenakuutioita lukuun ottamatta. Sekoita sähkövatkaimen pienellä nopeudella lyhyesti sekaisin ja sitten korkeimmalla nopeudella 2 minuuttia. Lisää omenakuutiot ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin.

3

Lisää kaikki murutaikinan ainekset kulhoon ja sekoita sähkövatkaimen pienellä nopeudella murumaiseksi seokseksi. Levitä muruseos muffinien päälle. Paista uunin keskitasolla noin 35 minuuttia.

4

Poista muffinit muffinipellistä ja anna jäähtyä paperisissa muffinivuoissa ritilän päällä.