Omena-murumuffinit
12 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Helpot omenamuffinit päällystetään muruseoksella.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Muffinitaikina
noin 400 g
omenaa
4 dl
vehnäjauhoja
2,5 tl
125 g
pehmeää voita tai margariinia
1,25 dl
sokeria
2 kpl
kananmunaa
1,25 dl
maitoa
Murutaikina
1,5 dl
vehnäjauhoja
0,75 dl
sokeria
75 g
pehmeää voita tai margariinia
0,5 tl
kanelia
Näytä tuotteet
Vinkkejä
1
Voit lisätä kanelia myös muffinitaikinaan.
2
Muffinit voi pakastaa.
Yhteensä :
20 minuuttia
Valmistus :
20 minuuttia
1
Kuori ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi. Laita paperiset muffinivuoat muffinipeltiin tai uunipellille. Kuumenna uuni 180 ° C asteeseen (kiertoilma 160 ° C).
2
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää muut aineet omenakuutioita lukuun ottamatta. Sekoita sähkövatkaimen pienellä nopeudella lyhyesti sekaisin ja sitten korkeimmalla nopeudella 2 minuuttia. Lisää omenakuutiot ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin.
3
Lisää kaikki murutaikinan ainekset kulhoon ja sekoita sähkövatkaimen pienellä nopeudella murumaiseksi seokseksi. Levitä muruseos muffinien päälle. Paista uunin keskitasolla noin 35 minuuttia.
4
Poista muffinit muffinipellistä ja anna jäähtyä paperisissa muffinivuoissa ritilän päällä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Doffinit![]()

45 MinHelppo
Doffinit
45 MinHelppo
Doffinit
Pinkit ystävänpäivämuffinssit![]()

60 MinHelppo
Pinkit ystävänpäivämuffinssit
60 MinHelppo
Pinkit ystävänpäivämuffinssit
Sitruuna-inkiväärimuffinit![]()

30 MinHelppo
Sitruuna-inkiväärimuffinit
30 MinHelppo
Sitruuna-inkiväärimuffinit
Mustikka-suklaamuffinit![]()

45 MinHelppo
Mustikka-suklaamuffinit
45 MinHelppo
Mustikka-suklaamuffinit
Minipannukakut muffinivuoissa![]()

20 MinHelppo
Minipannukakut muffinivuoissa
20 MinHelppo
Minipannukakut muffinivuoissa
Raparperimuffinit![]()

40 MinHelppo
Raparperimuffinit
40 MinHelppo
Raparperimuffinit
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa