Hämähäkkimuffinit
12 - 15 kappaletta
Helppo
Suklaanmakuiset hämähäkkimuffinit Halloween-juhliin tai vaikka lastenkutsuille
Reseptin ainesosat
Valmistus
Taikina
2 kpl
kananmunaa
2 dl
sokeria
2 dl
maitoa
1 dl
rypsiöljyä (ei oliiviöljyä)
4 dl
vehnäjauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
suolaa ripaus
12 kpl
Dr. Oetker Muffinivuokia
Kuorrutus
200 g
maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) (esim. Philadelphia)
100 g
tummaa suklaata
2 dl
tomusokeria siivilöitynä
Koristelu
1 kpl
Dr. Oetker koristelugeeliä
1 ps
lakritsinauhaa a
Valmistus :
100 minuuttia
1
Taikina
Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuiva-aineet keskenään. Yhdistä munasokerivaahto, kuiva-aineet, maito sekä öljy. Täytä 2/3 muffinvuoista taikinalla. Paista muffinit uunissa.
Paistoaika
20 minuuttia
Kiertoilmauunin lämpötila: 180 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
2
Kuorrutus
Anna muffinien jäähtyä. Sulata tummasuklaa kuumavesihauteessa. Anna suklaan hieman jäähtyä. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita pehmeäksi ja tasaiseksi kuorrutteeksi. Kuorruta muffinit veitsen tai pursottimen avulla.
3
Koristelu
Levitä suklaanmakuinen strösseli kuorrutuksen päälle. Leikkaa sopivan pituiset jalat lakritsinauhasta ja työnnä muffinsiin asti kiinni. Kiinnitä pehmeät hopeahelmet koristelugeelin avulla silmiksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa