
Raparperimuffinit
noin 12 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Leivo vaihteeksi piirakan sijasta kirpeän makeat raparperimuffinssit.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Täyte
500 g
raparperia
Muffinitaikina
125 g
pehmeää voita
1,5 dl
sokeria
0,5 tl
suolaa
3 kpl
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
appelsiinimehua
3 rkl
maitoa
Näytä tuotteet
Valmistus :
40 minuuttia
Esivalmistelut
Pese ja pilko raparperit pieniksi paloiksi. Kuumenna uuni 175°C:seen. Levitä uunipellin päälle 12 muffinivuokaa.
Muffinitaikina
Vatkaa voi, sokeri, vaniljasokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa huoneenlämpöiset munat yksitellen joukkoon samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhot taikinaan vuorotellen appelsiinimehun ja maidon kanssa. Kääntele joukkoon hasselpähkinärouhe ja puolet raparperinpaloista. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Levitä loput raparperinpalat päälle. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
Anna muffinien jäähtyä leivontaritilällä ennen tarjoilua. Viimeistele tomusokerilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Pinkit ystävänpäivämuffinssit![]()

60 MinHelppo
Pinkit ystävänpäivämuffinssit
60 MinHelppo
Pinkit ystävänpäivämuffinssit
Doffinit![]()

45 MinHelppo
Doffinit
45 MinHelppo
Doffinit
Mansikka-mantelileivokset![]()

60 MinHelppo
Mansikka-mantelileivokset
60 MinHelppo
Mansikka-mantelileivokset
Runebergin muffinit![]()

20 MinHelppo
Runebergin muffinit
20 MinHelppo
Runebergin muffinit
Omena-murumuffinit![]()
20 MinHelppo
Omena-murumuffinit
20 MinHelppo
Omena-murumuffinit
Sitruuna-inkiväärimuffinit![]()

30 MinHelppo
Sitruuna-inkiväärimuffinit
30 MinHelppo
Sitruuna-inkiväärimuffinit
Suklaamuffinit![]()

40 MinHelppo
Suklaamuffinit
40 MinHelppo
Suklaamuffinit
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa