Flag

Hämähäkkimuffinit

12 - 15 kappaletta
Helppo
100 minuuttia
Suklaanmakuiset hämähäkkimuffinit Halloween-juhliin tai vaikka lastenkutsuille
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
2 kplkananmunaa
2 dlsokeria
2 dlmaitoa
1 dlrypsiöljyä (ei oliiviöljyä)
4 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
3 rklkaakaojauhetta
suolaa ripaus
12 kplDr. Oetker Muffinivuokia
Kuorrutus
200 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) (esim. Philadelphia)
100 gtummaa suklaata
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 dltomusokeria siivilöitynä
Koristelu
Dr. Oetker Sprinkles Choco -strösseliä
1 kplDr. Oetker koristelugeeliä
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita
1 pslakritsinauhaa a

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Sprinkles Choco -strösseliä
1

Taikina

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuiva-aineet keskenään. Yhdistä munasokerivaahto, kuiva-aineet, maito sekä öljy. Täytä 2/3 muffinvuoista taikinalla. Paista muffinit uunissa.

Paistoaika: about 20 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 180 °C

2

Kuorrutus

Anna muffinien jäähtyä. Sulata tummasuklaa kuumavesihauteessa. Anna suklaan hieman jäähtyä. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita pehmeäksi ja tasaiseksi kuorrutteeksi. Kuorruta muffinit veitsen tai pursottimen avulla.

3

Koristelu

Levitä suklaanmakuinen strösseli kuorrutuksen päälle. Leikkaa sopivan pituiset jalat lakritsinauhasta ja työnnä muffinsiin asti kiinni. Kiinnitä pehmeät hopeahelmet koristelugeelin avulla silmiksi.